• Nestplanning Van Het Polderbos

  Naar aanleiding van de vele puppy aanvragen die we krijgen willen wij laten weten dat er momenteel geen nestplanning is. Momenteel zijn we in een overgangsfase waar de oudere teven niet meer ingezet worden voor de fok en er nieuwe jonge teefjes, uit hele goede bloedlijnen, de kennel vervoegen. U kan altijd terecht op de website van de Belgische Rottweilerclub (BRK) om te zien welke kennel puppy’s ter beschikking heeft of plannen heeft. (www.rottweilerclub.be) Wenst U toch een puppy Van Het Polderbos, dan kunnen wij uw naam noteren op een ‘wachtlijst’. Hou er wel rekening mee dat er binnen de eerste 2 à 3 jaar geen nestplanning voorzien is.

 • Tiyah Van Het Polderbos

  Op 01 september 2020 werd geheel onverwacht Tiyah Van Het Polderbos geboren. Zij blijft bij ons in de kennel en is dus niet te koop. Caroline zal haar opleiden en trainen in de IGP en als alle testen goed zijn zal ze in de toekomst voor nakomelingen zorgen.

 • Covid-19 Coronavirus

  Beste Polderbos en Rottweilerliefhebbers, Door de reglementering rond het Covi-19 Coronavirus hebben wij beslist dat het niet verantwoord is om de dekking van Schana te laten doorgaan. Het risico is te groot en de omstandigheden voor eventuele nieuwe puppy-eigenaren zijn niet gunstig. De dekking zal uitgesteld worden naar de volgende loopsheid in de hoop dat tegen dan alles genormaliseerd zal zijn. Alvast bedankt voor uw begrip Het Polderbos-team

 • Welkom op onze website

  Op deze website vind U alle info betreffende onze kennel, onze honden, wie we zijn en wat we doen. Nestaankondigingen en nieuws betreffende nakomelingen worden hier ook gecommuniceerd. Indien U na uw bezoek nog vragen of suggesties heeft, aarzel dan niet ons te contacteren. Veel plezier !