Polderbos dogtraining

Privétraining

Hier gaan we eerst bespreken wat je met je hond wil gaan doen.

Nam je hem in huis als huishond of als sporthond? 
Ngl jouw keuzen gaan we gericht gaan trainen naar wat jij met je hond wil bereiken. 
Dit kan op een afgesloten terrein, bij jou in huis of in de tuin, op straat leren wandelen, enz… bijna alles is mogelijk. 

Groepslessen

In deze lessen gaan we de honden leren om met andere honden om te gaan, om niet te reageren op
voorbijkomende wandelaars, fietsers, honden, andere dieren, enz… We gaan ook werken aan de algemene gehoorzaamheid in groep. 

Sporttraining

Voor de sporttraining gaan we bekijken welk ras je hebt en welke sport je zelf wil gaan doen.
Zijn jij en jouw hond hiervoor geschikt of niet? 
Er zijn heel veel verschillende disciplines mogelijk ik de hondensport maar er zijn ook heel veel regeltjes hieraan verbonden. Samen bekijken we alles en gaan we aan de slag met wat voor jullie goed voelt en haalbaar is. Op termijn gaan we uiteraard voor wedstrijden en proberen we hierin zo goed mogelijke resultaten te boeken. 

Puppybegeleiding

Dit begint bij het bespreken van welk ras je in huis wil halen of wat je wil van een nieuwe beste vriend. Wil je een huishond of wil je een sporthond? We overlopen de mogelijkheden alsook je eigen mogelijkheden. 
Na de aankoop begeleiden we je graag verder in de opleiding van je puppy. 

Advies in voeding en supplementen

Voeding en de juiste supplementen kunnen een meerwaarde geven aan een gezond en pijnvrij of ziekte vrij leven. Ook wat de conditie en spieropbouw van je hond betreft is dit heel belangrijk. 
Samen gaan we kijken welke voedingsstoffen je hond nodig heeft en hoe deze eventueel kunnen aangevuld worden met de juiste supplementen. 

Wens je je in te schrijven of wil je meer info betreffende één van de bovenstaande mogelijkheden, neem dan zeker contact met ons op via: 
info@polderbosdogtraining.be
Davy: 0477/35.77.96.
Caroline: 0497/46.77.19.