Rottweiler Wedstrijd BH, koppelwedstrijd IGP I, II, III B & C afgewerkt met de afdeling show naar het idee en ter ere van        Eddy Mestdach.

Enige tijd terug kwam Eddy zelf met het idee af om deze wedstrijd te organiseren. Wij gingen ermee aan de slag en hebben de eerste contacten reeds gelegd. Helaas hebben we van Eddy reeds afscheid moeten nemen maar, we gaan door met de organisatie van deze wedstrijd en hopen deze jaarlijks te kunnen organiseren ter ere van Eddy.

Iedereen die een Rottweiler heeft in de sport, zowel uit België als uit alle andere landen mag hieraan deelnemen. (Deze wedstrijd is niet gebonden aan rasverenigingen of andere.)

De enige voorwaarden zijn dat je hond de juiste leeftijd heeft en je voor deelname aan afdeling B & C reeds een geldige BH proef aflegde.
Iedereen die deelneemt is automatisch doch vrijblijvend ingeschreven voor de afdeling show.

Een hond kan in maximum 2 koppels deelnemen en dit telkens in een verschillende afdeling. vb: in koppel 1 doet deze afdeling B en in koppel 2 doet deze afdeling C.
De afdeling BH kan niet deelnemen in een koppel, dit is individueel en een mooie test om te zien hoe ver je al met je hond staat.

De keurmeesters die we hiervoor hebben aangesproken zijn:
BH, B & C : Marino Verkindere (bevestigd) en Guido Quinten (onder voorbehoud)
Showgedeelte: Yvonne Bekkers (onder voorbehoud)

Het programma is voorzien als volgt:
– Vrijdag 26.05.2022 eetfestijn met lottrekking
– Zaterdag 27.05.2022 wedstrijd alle afdelingen en Show.

Er zullen verschillende mogelijkheden aangeboden worden tot overnachting in de buurt en er zal ook gekeken worden naar mogelijkheid tot kamperen.